Veiligheidstips voor- en door- huttenbouw organisaties

Samengevat:

Wij beloven een goed product met goede service waarbij het gebruik volledig een eigen verantwoordelijkheid blijft. Dit vertaalt zich in de volgende algemene voorwaarden:

1. Klantenservice:

Wij leveren een goede en eerlijke service en wij streven naar volledige klant tevredenheid. Vragen, opmerkingen en suggesties worden altijd serieus beantwoord. Wij zijn hiervoor zowel telefonisch als per email bereikbaar.

2. Het recht om producten terug te sturen:

Bestelde schoenzolen mogen zonder opgave van reden worden teruggestuurd. Het orderbedrag inclusief verzendkosten wordt in dat geval terugbetaald. Alleen de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening van de klant. De schoenzolen dienen uiteraard wel in originele staat en ‘tijdig’ teruggestuurd te worden.

3. Financieel en facturatie:

Betalen kan door middel van een bankoverschrijving op onze rekening of met behulp van iDeal. De kosten van aflevering zijn 3,50 Euro of 4,50 Euro per bestelling. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. De bestelling wordt per email bevestigd en is op de website terug te zien. Een factuur is op verzoek leverbaar.

4. Verzending:

Wij houden een ruime voorraad aan. Verzending vindt plaats zodra de betaling is ontvangen. Indien mogelijk verzenden wij nog dezelfde dag. We gebruiken bijna altijd Post.nl voor het verzenden. Normaal bezorgt Post.nl de bezorgdag na verzenden. Bezorgdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag, Post.nl bezorgt niet op zondag en maandag.

5. Garantie en aansprakelijkheid:

Wij staan er voor in dat de schoenzolen effectieve bescherming bieden zoals op de pagina met product informatie beschreven. Wij benadrukken echter dat dit geen garantie is dat verwondingen in alle gevallen voorkomen worden. De uiteindelijke veiligheid blijft altijd een eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid.

6. Grote bestellingen:

De condities voor bulk bestellingen kunnen van bovenstaande afwijken. Zo kan het nodig zijn dat we hier een aparte order voor plaatsen met afwijkende levertijd. Hierover maken wij in onderling overleg duidelijke afspraken.

7. Toepassing:

Wij zien onze schoenzolen als een pragmatische oplossing en hebben de algemene voorwaarden in lijn hiermee zo eenvoudig mogelijk gehouden. We handelen in alle redelijkheid en met volledige integriteit naar de bedoeling van deze voorwaarden.