VeiligeVoeten: Voel je veilig! Voorkom verwondingen! Onze veiligheidszooltjes beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet.

Voorkom verwondingen aan je voeten en voel je veilig! Gebruik veiligheidszooltjes, die beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet.

“Een kogelvrij vest voor je voeten!”, bekijk de reacties van onze klanten, die zijn 100% positief!

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen te voorkomen!: beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. Bescherm je voeten tegen spijkers en schroeven bij het klussen, gebruik ze bij de huttenbouw- en timmerdorp evenementen of draag ze in je laarzen voor extra isolatie en bescherming. De zolen zijn ook handig in je waterschoenen, zeker nu zoveel strandgangers door de giftige stekels van pietermannen geprikt worden.

De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen. De zooltjes worden in maat 42 of maat 47 geleverd en door ze op maat te knippen passen ze altijd goed in de eigen schoenen. Bestel de zooltjes nu vanaf € 9,95 per paar en € 3,50 verzendkosten per bestelling. Voor velen hebben de zooltjes zich al bewezen, voorkomen is beter dan genezen!

Onze zooltjes beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet!

De veiligheidszooltjes van VeiligeVoeten.nl zijn de perfecte methode om je voeten effectief te beschermen. Het materiaal van de beschermende inlegzolen is vergelijkbaar met het aramide vezel dat wordt gebruikt in kogelvrije vesten. Dit materiaal is uitstekend geschikt voor veiligheidszolen door zijn ondoordringbaarheid, soepelheid en flexibiliteit. De veiligheidszooltjes zijn van gecertificeerde kwaliteit. Ze worden speciaal voor ons geproduceerd door een gerenommeerde leverancier aan de veiligheidsschoenen industrie .

De zooltjes bieden extra stevigheid aan de schoenen die diverse klanten zeer plezierig blijken te vinden. We hebben al heel vaak gehoord dat klanten besluiten de zooltjes altijd te dragen (en niet alleen in situaties waar bescherming tegen scherpe objecten nodig is) omdat de zooltjes zo plezierig zitten!

De veiligheidszooltjes beschermen je voeten optimaal tegen scherpe voorwerpen die door de loopzool van je schoenen kunnen drukken (denk aan; glasscherven, spijkers en schroeven, rotsen en stenen,…). Doordat de zooltjes op maat geknipt kunnen worden kun je de vorm perfect passend in ieder type schoeisel maken. De zooltjes zijn te koop in kindermaten (tot en met maat 42) en maten voor volwassenen (tot en met maat 47).

De kern kwaliteiten van de veiligheidsinlegzolen op een rijtje:

  1. Flexibel en soepel. Nauwelijks extra gewicht in de schoenen. Klanten vinden de zooltjes heerlijk zitten en roemen de extra steun die de zolen bieden!
  2. Effectieve bescherming: Ideale inlegzolen voor veiligheid in je eigen schoenen. Passend in elke type schoeisel.
  3. Optimale (voet) bescherming voor kinderen die huttenbouwen, watersporters, duikers, bezoekers van bouwplaatsen, horecapersoneel, (thuis)klussers,…

De uitgebreide beschrijving van de veiligheidsinlegzolen vind je hier: veiligheidszool uitgebreide uitleg.