Terug naar Winkel

Veiligheidszolen maat 47 en kleiner

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

 10,50 (inclusief BTW)

Één paar veiligheidszolen maat 47 en kleiner te knippen (klik hier voor maat 42).

Voorkomen is beter dan genezen!

Bestel de zooltjes nu zodat je ze zo snel mogelijk in huis hebt. Verzending via Sandd of Post.nl, zie onderstaande beschrijving.

Ook te koop bij winkels in Akersloot, GroningenHeilooIJsselstein, Marum, Rijssen, Uitgeest en Voorschoten.

 

 

Beschrijving

Veilige Voeten veiligheidszolen maat 47 voor gebruik in de eigen schoenen.

Deze zolen zijn van hetzelfde kwaliteitsmateriaal als ons hoofd product, de veiligheidszooltjes in maat 42. De dikte van de veiligheidszool is ook hetzelfde gehouden. Dit omdat dikkere zolen moeilijker in de eigen schoenen passen en lastiger op maat te knippen zijn. De zolen zijn uitgebreid getest door iemand van 80 kilo in spijkers te laten trappen en hebben de voeten volledig beschermd. Echter, hoe groter de kracht op de zool, hoe groter de kans dat een spijker er toch (een stukje) doorheen komt. Het risico op verwondingen blijft sowieso een eigen verantwoordelijkheid.

Kenmerken:

 • Bescherming: de inlegzool is gemaakt van een zeer moeilijk doordringbaar materiaal: aramidevezel zoals ook bekend van kogelvrije vesten. Voorkom verwondingen door spijkers en andere scherpe voorwerpen!
 • Draagcomfort: de inlegzolen zijn dun en flexibel en daardoor plezierig te dragen.
 • De juiste maat: de zolen worden geleverd in maat 47 en kunnen op maat geknipt worden.
 • Prijs: de veiligheidszolen kosten 10,50 Euro per paar, veel minder dan een paar veiligheidsschoenen!
 • Kwaliteit: de zolen worden speciaal voor ons gemaakt door een gerenommeerde partij in de veiligheidsschoenen industrie.
 • Klant tevredenheid: we hebben al meer dan 10.000 paar zooltjes verkocht en de reacties zijn 100% positief!

Verzending:

 • Verzending via Sandd: 3,50 Euro per bestelling, bezorgd na 3-7 dagen. Bestellingen die voor dinsdag 14 uur zijn betaald worden dezelfde week op vrijdag bezorgd. En bestellingen die voor vrijdag 14 uur zijn betaald worden de eerstvolgende dinsdag bezorgd.
 • Verzending via Post.nl: 4,50 Euro per bestelling, bezorgd na 1-4 dagen. Bestellingen die voor 14 uur zijn betaald heb je de volgende bezorgdag in huis. Bezorgdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag, Post.nl bezorgt niet op zondag en maandag.
 • Ook te koop bij winkels in Akersloot, GroningenHeilooIJsselstein, Marum, Rijssen, Uitgeest en Voorschoten.

Foto’s:

Veilige voeten bestaat sinds 2014: We hebben inmiddels meer dan 10.000 paar zolen verkocht en de reacties zijn 100% positief. De zolen hebben een aantal kritische tests van twijfelaars volledig doorstaan. Menig twijfelaar is daarmee zelfs bewonderaar geworden :-) Een groep brandweerduikers gebruikt de zooltjes al ruim en jaar naar volle tevredenheid. En bij 2 timmerdorpen heeft de EHBO alle verwondingen door spijkers in de voet over de jaren bijgehouden en vergeleken. Door het gebruik van zooltjes (bij ongeveer de helft van de kinderen) is daar een enorme daling in verwondingen geregistreerd. En er zijn géén verwondingen bekend bij kinderen die de zooltjes gebruiken! De veiligheid blijft echter altijd een eigen verantwoordelijkheid!

2 beoordelingen voor Veiligheidszolen maat 47 en kleiner

 1. Waardering 5 uit 5

  wbijster

  Omdat het product hetzelfde is (alleen de maat is anders) verzamelen we alle klant reviews centraal op deze pagina: https://www.veiligevoeten.nl/product/veiligheidszooltjes/#reviews

 2. Waardering 5 uit 5

  Cees

  Heel fijn dat de veiligheidszolen er nu ook voor grote maten zijn!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *