Waterschoenen maak je veiliger met een anti-perforatie inlegzool!

Gebruik veiligheidszooltjes in je waterschoenen. Zo zijn je voeten veilig en kun je volop van het watersporten genieten!

We hebben al meer dan 10.000 paar zooltjes verkocht en de reacties zijn 100% positief! Brandweerduikers gebruiken onze zolen al vele jaren naar volle tevredenheid.

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen door scherpe objecten op de bodem of aan de kant te voorkomen. De beschermende inlegzooltjes passen perfect in waterschoenen. De zolen zijn gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen. De zooltjes worden in maat 47 of maat 42 geleverd en door ze op maat te knippen passen ze altijd goed in de eigen waterschoenen. Bestel de zooltjes nu vanaf € 9,95 per paar en € 3,50 verzendkosten per bestelling. Voor velen hebben de zooltjes zich al bewezen, voorkomen is beter dan genezen!

Maak je waterschoenen veiliger: onze zooltjes beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet!

VeiligeVoeten.nl

Het is slim om waterschoenen te dragen als je aan watersport in het open (natuurlijk) water doet. Strand, zee, meren: er zijn genoeg scherpe objecten en dieren waar je je aan kunt bezeren. Duik- en waterschoenen hebben op zich vaak wel een stevige rubberen zool, zodat je redelijk over stenen of schelpen kunt lopen.

Voor echte scherpe rotsen of rommel op de bodem kan dit echter onvoldoende zijn, met nare verwondingen tot gevolg. Bovendien zijn schoenen met een dunnere zool soepeler wat zeker ook voordelen heeft. Volgens ons zijn onze veiligheidszooltjes de ideale oplossing om beide wensen te combineren wil je soepele waterschoenen met lekkere dunnen zolen en toch veilig zijn? Gebruik dan onze veiligheidszooltjes in je waterschoenen en je voeten zijn perfect beschermd! Deze externe pagina met informatie over watersport schoeisel geeft een idee welke soorten duiklaarzen, water- of duikschoenen, vinnen of watersokken je zoals kunt kiezen.

Onze zooltjes zijn specifiek voor ons ontwikkeld door een gerenomeerde leverancier uit de veiligheidsschoenenindustrie en in principe ondoordringbaarbaar voor scherpe objecten! Lees de volledige beschrijving van de werking van de zooltjes op deze pagina met uitgebreide uitleg.