Wij zijn de ouders van Wiebe: klus-kind en helemaal gek op hutten bouwen en timmeren. Heel leuk en helaas ook een gevaarlijke hobby zo hebben we met Wiebe gemerkt. Wiebe trapte in een spijker die dwars door zijn voet ging. Dit heeft hem en ons zoveel pijn gedaan dat we dachten: dit nooit meer! Uiteindelijk is de voet gelukkig goed hersteld, maar dit heeft de hele zomervakantie geduurd. Deze ellende wil je echt voorkomen…

Daarom bieden wij met VeiligeVoeten.nl een oplossing met veiligheidszooltjes! We hebben de balans gezocht tussen bescherming en kosten. Echte veiligheidsschoenen zijn voor gebruik van enkele dagen door kinderen meestal te duur. Onze inlegzolen bieden ook een zeer goede bescherming en zijn een stuk beter betaalbaar. We hopen we er zo veel mogelijk geïnteresseerden mee te bereiken!

Hopelijk is het net zoals met het gebruik van helmen tijdens de wintersport: nu draagt bijna iedereen een helm terwijl bijna niemand dat 10 jaar geleden deed. Het bewustzijn voor het gevaar en de manier om verwondingen te voorkomen moet groeien. Op bouwplaatsen werken professionals en zijn veiligheidsschoenen verplicht. Maar bij huttenbouw spelen onze kinderen en geldt dit niet. Dat is toch vreemd?!

Wil je ons helpen om de veiligheidszooltjes beter bekend te maken? Dat kan op diverse manieren, we hebben onder andere flyers. Neem hiervoor even contact op ajb, dank je wel alvast!

Met vriendelijke groeten van VeiligeVoeten, Wouter & Sandra.

VeiligeVoeten.nl administratieve gegevens:

wouter@veiligevoeten.nl

 06-24096868

 Buizerderf 14, 2251MT Voorschoten

 KVK nummer 60141158, BTW nummer NL175207495B01

Onze zoon Wiebe lekker aan zijn hut aan het timmeren bij bouwdorp Voorschoten.