Samenwerking: korting bij grote bestellingen & consignatie verkoop

Organiseer je activiteiten waarbij kinderen met spijkers en andere scherpe materialen werken? Wij werken graag samen om zo veel mogelijk verwondingen te voorkomen. Dit kan door goede communicatie en door kinderen van beschermende schoenzooltjes te voorzien:

 
Veiligheidszooltjes verkoop door huttenbouw organisatie tijdens de inschrijving
Veiligheidszooltjes verkoop door huttenbouw organisatie Gouda tijdens de inschrijving
  Communicatie:

We kunnen ouders informeren en de keuze bieden om via deze site te bestellen. De zooltjes kosten dan € 9,95 inclusief BTW per paar tot en met maat 42.

We werken met meer dan 50 huttenbouw en timmerdorp organisaties samen! Deze organisaties informeren ouders over de veiligheidszooltjes en verwijzen daarbij naar de verkoop via veiligevoeten.nl. Dit gebeurt via de internet & Facebook sites en in inschrijfbrieven & programmaboekjes… Je kunt ook gratis stickers en flyers aanvragen om de zooltjes onder de aandacht te brengen. Wij zijn uiteraard heel blij met alle vormen van positieve aandacht voor de zooltjes!

 Staffel korting:

We bieden een mooie korting als je een groter aantal zooltjes in 1 keer bestelt en vooraf betaalt! Er geldt een lagere prijs bij een afname van minimaal 25 paar veiligheidszooltjes.

  Consignatie verkoop:

We kunnen onze schoenzooltjes op voorraad leveren en achteraf afrekenen. Bij deze zogenaamde ‘consignatie’ verkoop kunnen de veiligheidszooltjes die niet zijn doorverkocht worden teruggestuurd zodat alleen de verkochte zooltjes worden verrekend. Vanaf 25 stuks werkelijke verkoop geldt hierbij een korting op de losse verkoop prijs.

  Veligheidstips:

Wij hebben een pagina met veiligheidstips voor en door huttenbouw organisaties. Laat het ons alsjeblieft weten als je meer goede tips hebt!

Verpakking voor winkels:

Voor winkels die onze veiligheidszolen verkopen hebben we nu deze transparante verpakking met ophanghaakje!

Sponsoring:

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die de veiligheidszooltjes gratis of tegen gereduceerd tarief willen aanbieden! Ben je geïnteresseerd in sponsoring of andere vormen van samenwerking? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee! Er zijn veel verschillende evenementen waar onze veiligheidszolen een relevante bijdrage kunnen leveren. En er zijn veel creatieve oplossingen mogelijk! Heel Nederland kent bouw- en timmer-dorpen en onze contacten bieden de mogelijkheid tot een lokaal, regionaal of zelfs landelijk bereik! De sponsoring is bovendien rechtstreeks van toegevoegde waarde, door meer kinderen veilige voeten te bieden kan een heleboel verdriet voorkomen worden!

Contact? Klik hier.

Gratis stickers en flyers:

We sturen je graag ons mini boekje met 10 tips om slim hutten te bouwen toe!

10 slimme huttenbouw tips als boekje in PDF formaat.

10 slimme huttenbouw tips als boekje in PDF formaat.

Of bestel de gratis stickers (10 centimeter vierkant) en/of flyers (tweezijdig A5 formaat) om de veiligheidszooltjes onder de aandacht te brengen!

Bestel gratis stickers en flyers van VeiligeVoeten.nl om de veiligheidszooltjes onder de aandacht te brengen!