De vraag is hoe het voelt als je kind in een spijker trapt…

Hoe vaak moeten er kinderen met een spijker in hun voet naar de EHBO omdat hun schoen niet sterk genoeg was?

Een spijker in je voet kan heel veel pijn doen. Soms langdurig. Een paar keer per jaar is het zo erg dat de ambulance moet komen. Je kind moet dan met spoed naar het ziekenhuis om de spijker of schroef daar te verwijderen… Deze ellende kun je voorkomen!

Gebruik veiligheidszooltjes en bescherm je voeten!:

 

veiligevoetenhomeafbeelding

Kinderen die hutten timmeren: klussen, samenwerken, buitenspelen, heerlijk!… Alleen is het heel naar als kinderen in een spijker trappen en dat gebeurt helaas regelmatig, vooral bij gebruik van oud hout en pallets. Gebruik daarom veiligheidszooltjes en bescherm je voeten. We hebben al meer dan 5000 paar zooltjes verkocht en de reacties zijn 100% positief!

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen te voorkomen!: beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen. De zooltjes worden in maat 42 of maat 47 geleverd en door ze op maat te knippen passen ze altijd goed in de eigen schoenen. Bestel de zooltjes nu vanaf € 9,50 per paar en € 3,50 verzendkosten per bestelling. Voor velen hebben de zooltjes zich al bewezen, voorkomen is beter dan genezen!

Onze zooltjes beschermen goed

tegen spijkers in je voet!

VeiligeVoeten.nl