Extra veiligheid voor watersporters

geplaatst in: Nieuws | 0

De zooltjes gebruiken voor duik- en waterschoenen… Het idee voor de zooltjes komt voort uit de huttenbouw, aan gebruik bij watersport hadden we zelf niet aangedacht.. En uiteraard vinden we het een goed idee! 🙂

Enige tijd geleden bestelde een groep brandweerduikers de zolen en zij blijken zeer tevreden met deze oplossing om hun voeten te beschermen!

Hierop hebben we enkele watersport en duik organisaties een email met informatie over de veiligheidsinlegzolen gestuurd. De reacties van watersporters en duikers op deze aankondiging zijn positief! Hier een kleine selectie authentieke reacties:

  • Het lijkt mij een bijzondere uitkomst. Zeker als je stukken over scherpe stukken moet lopen is dit een uitkomst. Wil ze zeker wel eens uitproberen.
  • Op zich lijkt het een nuttige oplossing. Temeer daar de zogenaamde flexsoles redelijk soepel maar daardoor ook kwetsbaarder zijn.
  • Zie het praktische nut zeker! Misschien wat voor de wadlopers. Ben wel benieuwd en wil ze wel proberen!
  • Ik vind het een helder en sterk verhaal. Hoe simpel kan het zijn, iedereen wil toch een goede bescherming voor zijn/haar voeten. Het is tevens makkelijk toepasbaar, praktisch en niet duur. Een aanwinst voor de duiksport. We zijn benieuwd!
  • Het idee is leuk! Worden dan de schoentjes niet te krap? Goed zittende duikschoentjes sluiten immer perfect aan…Het is vooral handig (denk ik) voor dunnere schoenen (vaak ook dunnere zool).
  • Goed idee dat er veiligheidszooltjes beschikbaar zijn voor gebruik in duikschoenen en waterschoenen!

Gebruik veiligheidszooltjes in je duik- of waterschoenen. Zo zijn je voeten veilig en kun je volop van het watersporten genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *