Nieuw: veiligheidsinlegzolen nu ook in grotere maten!

geplaatst in: Nieuws | 0

Veiligheidsinlegzolen maat 46 en kleiner te knippen, vanaf nu beschikbaar voor € 9,50 (inclusief BTW)!

Nieuw: veiligheidszolen nu ook in grotere maten! Bekijk de produkt pagina met alle informatie hier.

Veilige voeten veiligheidsinlegzolen

De oorspronkelijke doelgroep voor onze veiligheidsinlegzolen waren kinderen die deelnemen aan huttenbouw evenementen. Leuk voor ons is dat we ook veel vragen van volwassenen die aan deze evenementen deelnemen kregen of er ook zolen in grotere maten zijn.

Dat was de eerste twee jaar niet zo maar is vanaf dit jaar anders! We hebben nu ook een grotere maat veiligheidsinlegzolen in het assortiment! Het assortiment bestaat daarmee officieel, nu uit 2 artikelen 🙂 De grotere maat is sowieso tot en met maat 46 maar uiteraard kun je deze ook prima in een grotere schoen gebruiken, er blijft dan een randje onbeschermd over maar de kans dat er precies daar iets scherps doorheen komt zal klein zijn.

Bovendien kregen we van een andere groep volwassenen de vraag of de veiligheidsinlegzolen in grotere maten leverbaar zijn: brandweerduikers die hun duikschoenen graag verstevigen. Ook deze doelgroep kunnen we vanaf nu met de grote maten bedienen!

De veiligheidsinlegzolen bieden een effectieve bescherming tegen puntige voorwerpen zoals bijvoorbeeld uitstekende spijkers, rotsen en (glas)scherven! Een relatief lage investering voor momenten waar veiligheidsschoenen niet noodzakelijk of gewenst zijn.

Veilige Voeten veiligheidsinlegzolen maat 46 voor gebruik in de eigen schoenen.

Deze zolen zijn van hetzelfde kwaliteitsmateriaal als ons hoofd product, de veiligheidszooltjes in maat 42. De dikte van de veiligheidszool is ook hetzelfde gehouden. Dit omdat dikkere zolen moeilijker in de eigen schoenen passen, duurder te produceren- en lastiger op maat te knippen zijn. De zolen zijn uitgebreid getest door iemand van 80 kilo in spijkers te laten trappen en hebben de voeten volledig beschermd. Echter, hoe groter de kracht op de zool, hoe groter de kans dat een spijker er toch (een stukje) doorheen komt. Het risico op verwondingen blijft sowieso een eigen verantwoordelijkheid.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *